Konfirmation – tradition skal der også til!

Det er ikke helt nemt at være teenager! Man skal både gå i skole, være sammen med vennerene og slappe af. Heldigvis får man med konfirmationen en mulighed for at blive fejret til sin konfirmation. Men hvad skal man gøre klar? Hvordan planlægger man det bedst?

Få overblikket over konfirmationen

Det vigtigste er at tage det roligt og få overblikket: Hvad skal der være at spise? Hvem holder tale hvornår? Og så videre… Der er en lang række af spørgsmål, som skal stilles. På http://dinkonfirmation.dk/, kan du se en guide til hvordan du bedste muligt holder konfirmationsfesten.

Konfirmationssange og taler

Til en konfirmation vil der ofte være flere sange og taler. Det kan være en svær og langsommelig proces. Heldigvis kan du finde mange forskellige konfirmationssange på internettet. Dem kan du så printe og dele ud til dine gæster, når I når frem til konfirmationen.

Talerne kan også være svære at overskue. Hvem skal overhovedet holde en tale? Som udgangspunkt mener vi, at du kan holde en tale, hvis du er inviteret til festen – også selvom du ikke er forælder eller konfirmand. Det kan dog være en god idé lige at sige til arrangørerne, at du holder en tale så de har mulighed for at forbedrede sig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>