Jubilæumsvaser fra Kähler – det seneste hit!

Har du hørt om dem? De nye jubilæumsvaser fra Kähler? Et af de mest hypede designprodukter i nyere dansk historie. Folk jagter dem overalt på internettet! Alle butikkerne melder udsolgt og Kähler har ansat 13 nye medarbejdere til at kunne hamle op med efterspørgslen.omaggio-vase-messing-h200

De samme! (Stiberne er bare en anden farve)

Kählers jubliumsvaser ligner på stort set alle måder andre Kähler vaser. Den eneste forskel er, at striberne på disse er udført i messing, hvilket giver dem et guld-agtigt udseende. Hvorfor folk vil betale så mange ekstra penge for det? Jeg kan heller ikke forstå det… På man måder minder det lidt om historien om tulipanløgene i Holland, der også endte med at koste lige så meget som et hus tilbage i 1700-tallet.

Hvor køber man så sin Kähler Jubilæumsvase?

Det gør man ikke… I hvert fald ikke før Kähler har fået dem produceret igen, så de kommer ned i et ordentlig prisleje. Indtil da, vil jeg da gerne anbefale Kählers overige produkter! De er håndlavede i lækkert, dansk design. Specielt er jeg blevet meget glad for deres Mano-kopper, der er udformet på en måde så de passer dejlig ind i hånden.

Du kan læse mere om produkter på Forbrugsnyt.dk.

Her har vi fundet en video fra Kählers youtube-kanal:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>