Vietnam seværdigheder – oplev smukke Vietnam!

vietnam seværdigheder

Vietnam seværdigheder er bestemt ikke noget at kimse af – det indbefatter både historisk og kulturel guldgruber. Vietnam er et utroligt smukt og smalt land, der spiller en plads i mange danskeres bevidsthed på grund af Vietnamkrigen.

Nordvietnam: Smukke Hanoi

Nordvietnam vandt krigen og blev dermed dem, der fik lov til at vælge styreformen. Det blev kommunisme, administreret af den respekterede leder Ho Chi Minh. Han spiller en stor rolle i det Hanoi, og der er laver mange smukke ting til ære for ham.

Ho Chi Minh Mausoleum er en af de absolut mest rørende ting i hele Vietnam, hvor det bliver tydeligt, præcis hvor meget vietnameserne satte pris på deres leder som døde to måneder inden krigen med amerikanerne sluttede.

Udover Mausoleet byder Hanoi også på den smukke Hoan Kiem sø, der liger midt i den gamle bydel. Her kan man gå rundt omkring og have mulighed for at snakke med lokale vietnamesere som gerne vil blive bedre til at tale engelsk.

Det centrale område: Militærbaser og kongebyer

Der er også meget at se i det centrale af landet, hvor amerikanerne delte det. Her kan man tage en guidet tour ud i den demilitariserede zone. Men pas på! Der ligger fortsat miner.

Man kan med fordel også besøge den hemmelige by i Hue, der er mange hundrede år gammel og stadig er meget flot og velbevaret. Ønsker man at se endnu ældre bygningskunst, kan man besøge My Son-templerne, der blev bygget som kirkegårde af den oprindelige befolkning, og senere blev brugt som skjulested for viet cong-hæren under krigen.

Ho Chi Minh City seværdigheder

Der er også en masse spændende at se i HCMC, der summer af liv. Her kan blandt det rørende Krigsmindmuseum besøges, der gør stort indtryk på alle besøgende. Der er også en lang række af andre smukke ting der er værd at se, hvis ellers man har overskud til at bevæge sig rundt i varmen og den vilde trafik.

Vietnam seværdigheder: Gå ikke glip af dem!

En ting er i hvert fald sikkert: Du går glip af noget unikt, hvis ikke du tager til det lange, slanke land i løbet af de kommende år. Landet bliver mere og mere turistet og der er

Hvis du gerne vil have en detaltjeret indsigt kan du læse Politikens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>