Dobbeltdyner – gør hverdagen til noget hyggeligt

svinedrengen dyne

Dobbeltdyner er i dag mere populære end nogensinde før. Folk vælger dem, så de kan dele natten med deres partner. I det følgende vil vi komme med gode råd til, hvordan man vælger den bedste dyne for to personer.

Den rigtige størrelse

At vælge en dyne med plads til jer begge to er selvfølgelig vigtigt. Det bliver ulideligt, hvis I skal ligge op ad hinanden hele natten – og så bliver det også meget varmt.

På den anden side er det også vigtigt ikke at vælge en dyne, som ikke er forstår til sengen. Hvis din seng kun er 140 cm bred, så skal du ikke have en dyne med en bredde på to meter.

Den rigtige bæreevne

En vigtig ting at se på, når man vil finde den bedste dobbeltdyne er, hvorvidt det er den rette bæredygtighed – altså varme. I praksis vil det sige, at man skal finde en dyne, som har en lidt lavere bæredygtighed en ens normale dyne.

Dette skyldes at når man er to personer under dynen, så opstår der mere varme, end hvis man kun ligger en person under dynen.

Evt. sommerdyne

Mange vælger at have en dyne for to om vinteren for så at skifte til en sommerdyne om sommeren, hvor det bliver varmere. Dette giver god mening, da varmen fra to personer hurtigt bliver for meget om sommeren.

 

Vælg den rigtige seng og pude

Udover at vælge det rigtige overdække, er det også vigtigt at vælge en hovedpude, der passer til dig. Hvis du har problemer med nakken er en ergonomisk hovedpude en god idé.

Det vigtigste møbel i soveværelset er sengen. Hvorvidt du vælger en dobbeltseng med ben eller med sengeramme er underordnet. Det vigtige er, at du har den rette madras. Du skal vælge en madras som passer til din kropsform, til din vægt og til din højde.

Der er ikke nogen seng, der passer perfekt til alle personer, så derfor giver det heller ikke mening bare at købe den dyreste, da det ikke er en sikkerhed for, at du vil få det maksimale udbytte.

Du kan læse mere om dyner og søvn på Wikipedia.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>